Wittehokkenkaarten 2008-2015

Legenda Hieronder staan de wittehokkenkaarten van alle Nederlandse provincies. Om een kaart de downloaden klik je eerst met de linker muisknop op de gewenste kaart. Deze wordt in een nieuw tabblad geopend. In dit nieuwe tabblad klik je met de rechter muisknop op de kaart en vervogens met de linker muisknop op "Afbeelding opslaan als...". Er wordt een dialoogvenster geopend, waarin je de bestemming op je eigen computer kunt kiezen. Klik vervolgens met de linker muisknop op "Opslaan".

De kaarten tonen de gegevens per kilometerhok die verzameld zijn in de periode 2008-2015 (Zie Dam & Veerkamp, 2015. Karteringsnieuws 2: WaaroM? Coolia 58(4): 173-174). De gekleurde kilometerhok-ondergrond kent zes categorieŽn in een steeds donker wordende kleur naarmate er meer soorten uit het kilometerhok bekend zijn (zie legenda). Het getalletje in elk hok staat voor het aantal bekende soorten in de genoemde periode.

Als je de kaart op het scherm wilt bekijken. klik je erop om hem te openen in een nieuw tabblad. Om in te zoomen houdt je de Ctrl-toets ingedrukt, terwijl je met het muiswieltje van je af draait. Bij uit uitzoomen doe je hetzelfde, maar draai je het muiswieltje naarje toe.

Mail voor meer informatie met Roeland Enzlin: info@paddestoelenkartering.nl
Drenthe
Drenthe
Flevoland
Flevoland
Friesland
Friesland
Gelderland
Gelderland
Groningen
Groningen
Limburg
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Brabant
Noord-Holland
Noord-Holland
Overijssel
Overijssel
Utrecht
Utrecht
Zeeland
Zeeland
Zuid-Holland
Zuid-Holland