ZEEUWSE PADDENSTOELENWERKGROEP
Sectretariaat:

Ruud Lie
Burg. Dusarduijnstraat 1
4551 SV Sas van Gent
Tel. (0115) 45 15 85, mob. 06 12 76 85 39
Stuur een E-mailExcursie- en activiteitenprogramma 2018

 • 25 augustus: Markiezaat SBB?
  De excursie start om 13.00 uur. Verzamelen 2e Hogerwaarddwarsweg Rilland (voor de navigatie) oude rijksweg volgen en na de kreekraksluizen linksaf slaan. Zie bijgevoegd kaartje. Vertrek vanaf achterzijde station Goes om 12.15 uur

 • 8 september: Sprokkelbos, Wildelanden, Heikant
  We houden een dag excursie! De excursie start rond 12.00 uur als iedereen gearriveerd is. Parkeren aan de Ellestraat, Heikant net aan de grens. Vertrek vanaf achterzijde station Goes om 10.30 uur. Aansluiten kan evt. na afstemming vooraf op de parkeerstrook na de tolpoortjes van de Westerschelde tunnel om ongeveer 10.50 uur. Tunnel Tolvrij! Er is gelegenheid om gebruik te maken van de bos hut en een toilet.

 • 19 september: Dijkwater SBB
  Dijkwater ligt op Schouwen-Duiveland tussen Dreischor en Sirjansland langs de Weg door Dijkwater. We verzamelen bij de Knotwilgendreef om 13.00 uur. Vertrek uit Goes om 12.15 uur aan de achterzijde van het station.

 • 6 oktober: De Kleine Piet (bij Arnemuiden) SBB
  We bezoeken deze keer de Kleine Piet. Dit is het bos net ten zuiden van de Kanoverhuur. We kunnen in de berm parkeren bij de ingang van het bos langs de Muiderweg. De excursie begint om 13.00 uur. Vertrek uit Goes om 12.30 uur aan de achterzijde van het station.

 • 17 oktober: Duinen bij Dishoek/Valkenisse SBB
  In de duinen bij Valkenisse ligt een voormalig waterwingebied. Nu is het gebied een natuurgebied bestaande uit open terrein en duinen met struweel.

 • 24 oktober: Yerseke Moer
  De excursie start om 13.00 uur. Er zijn nog wat vraagtekens: Het vee moet eerst uit de Moer, anders geen excursie. Verder moet nog vergunning verkregen worden van de terreinbeheerder.

 • 27 oktober: Dag Excursie naar De Zoete en Zoute Haard, Renesse. SBB
  Het gebied ligt tussen Renesse en Scharendijke. Aan het einde van de Helleweg en de kruising met de Rampweg (N652) is een parkeerplaats. De excursie begint om 11.00 uur. Vertrek van achterzijde van station Goes om 10.00 uur.

 • 3 november: Zeereep Haamstede Vuurtoren
  Zeereepexcursie in het kader van het zeereepproject van de NMV. Deze excursie wordt samen met de NMV georganiseerd. Het zal een dagexcursie zijn. Henk zal t.z.t. plaats en tijd bekendmaken.

 • 24 november: Zeereep Domburg. [Manteling] SBB
  Tweede zeereep excursie. Henk zal ook voor deze excursie plaats en tijd bekendmaken.